Home - QUEEN’S HOTEL Stockholm City

Boutiquehotell i Stockholm City

Välkommen till Queens Hotel

Queens Hotel är ett av Stockholms bäst belägna hotell, ett stenkast från allt som staden har att erbjuda. Ett utmärkt boende för dig som vill vara nära till pulsen likväl till pausen, till jobbmötet eller restaurangen. Upplev vårt boutiquehotell med unik blandning av klassisk 1800-tals arkitektur med moderna inslag. Här kommer du alltid att välkomnas med varm och personlig service.

Läs mer
Queens Hotell är ett unikt boutiquehotell med 62 stilrent inredda rum i varierande storlek. Hotellets byggnad som är ett fint sekelskifteshus är omringat av byggnader från olika årtal med intressanta historier. Ett stenkast från oss finns bland annat härliga Centralbadet med sin jugendstil och den kända författaren August Strindbergs sista bostad ”Blå tornet” där han levde från 1908 till 1912.
wifi Gratis WI-FI
bakery_dining Frukostbuffé inkluderad
history Personal tillhands dygnet runt för bästa servicen

RUMMEN

Hotellet har 62 rum i olika storlekar. Alla rum är stilrent inredda med ljusgråa och ljusa toner. Samtliga rum har högt i tak med stora fönster, både mot gata, eller den mysiga innergården. Dusch, wc, TV, hårtork samt elektrisk handdukstork finns i alla rum. Trådlöst Internet finns tillgängligt och är gratis för hotellgäster.

FRUKOST

Frukost är det bästa sättet att starta dagen på. Frukostbuffén dukas upp alla dagar i veckan där vi erbjuder ett urval av lokala råvaror. Du kan alltid räkna med obegränsat med nybakat bröd, färska grönsaker och frukter, te & kaffe och juice. Missa inte heller vår omtalade krämiga äggröra och hemlagade granola. Vi erbjuder det bästa sättet att starta dagen måndag till fredag mellan 07.00 – 10.00 och lördag till söndag mellan 08.00 – 11.00. Självklart är du som inte är hotellgäst välkommen att äta din frukost hos oss mot en kostnad om 110 SEK.

OM OSS

Queens Hotell är ett familjeägt hotell sedan 2005. Vår historia inom näringslivet började under sent 80-tal där vi främst ägde krogar i centrala Stockholm. Under åren har vi utvecklat och byggt om hotellet då vi har höga ambitioner med vårt hotell och alltid strävar efter att kunna erbjuda det bästa för våra gäster. Vi gör allt för att du ska känna dig som hemma. Hotellet är öppet och bemannat dygnet runt så vår personal är alltid redo för att ta emot dig på bästa sätt.

RESTAURANG

Förutom att driva ett hotell så har vårt intresse för restaurang också alltid följt med. Vår restaurang Mom’s Kitchen som endast ligger 30 meter från hotellet öppnade vi upp 2014. Här finner du alltid ett stort urval av svenska traditionella hemlagade rätter, tillagade med de bästa ingredienserna. Maten tillagas dagligen och du kan antingen avnjuta den på plats i en lugn atmosfär eller plocka upp din låda för take away på ett väldigt smidigt sätt.

HITTA TILL OSS

Hotellet ligger i nära anslutning till T-Centralen och Centralstation som är en knutpunkt för lokaltrafiken med tunnelbanestation, pendeltågsstation, samt busshållplats.

UPPLEV STOCKHOLM

Mitt i centrala Stockholm, på välkända gågatan Drottninggatan. Med start från Observatorielunden, genom stadsdelen ner till Gamla stan, och slutligen upphör i hippa Södermalm. Drottninggatan är det en av de längsta gågatorna i Europa.