Här följer kort information för er som vill veta mer om hur vi arbetar med Covid-19 och vilka åtgärder vi har vidtagit för att förhindra smittspridning.

Queens Hotel är öppet som vanligt och välkomnar dig varmt till oss.
Vi följer och noterar löpande myndigheternas rekommendationer och riktlinjer i arbetet med Covid-19 och informerar personalen om hur de ska tänka, hantera och agera under dessa tider.

Allmänt

För oss är det viktigt att våra anställda är friska och välmående under arbetet, därför rekommenderar vi personalen att stanna hemma vid minsta misstankar / symptom på sjukdom. Alla våra korridorer och allmänna utrymmen är utrustade med handspritsstationer.

  • Alla våra anställda har genomgått utbildning i hygien och städrutiner och vi gör allt vi kan för att vårt hotell ska vara så säkert som möjligt.
  • Vi utför regelbunden desinfektion av ytor som ofta används, såsom dörrhandtag, kortterminaler, hissknappar, bord, stolar och menyer.
  • Vi har ökat fokus på handhygien och handdesinfektion är tillgänglig för våra gäster i allmänna utrymmen.

Frukost

  • Vi har minskat antalet bord och stolar i vår matsal och lobby så att du kan hålla tillräckligt avstånd till andra gäster.
  • Du kommer att mötas av ett större antal “kom ihåg att hålla avstånd” -skyltar som hjälper oss alla att inte glömma.
  • Vi prioriterar hygien för er som gäster även gällande frukostbuffén genom att placera avskiljare i buffén – Handdesinfektionsmedel och handskar finns för alla våra gäster.